Votati-o pe Ruxandra Lungu ! Candidat al Partidului Romania Mare la Primaria Sectorului 3 .

poster SRA3 alta caravana ATX9399CA3FJ5V4CAJTX1SXCAP44OLLCAX9FW78CAQOT3Z8CAPGDAWUCA2T104LCAWNCA0NCAKK7ZSQCA9UOKFZCAMXBDLICAravana caravana 2 caravana sector 3

Doamna Ruxandra-Georgeta Lungu, candideaza la Primăria Sectorului 3, la Consiliul Local şi la Consiliul General al Capitalei.
Este membra a Partidului Romania Mare si presedinta organizatiei de femei pe tara. Doamna Ruxandra Lungu a fost o prezenta constanta la mitingurile impotriva eutanasiei. In 2006, la televiziunea Cosmos TV, Ruxandra Lungu a realizat şi moderat emisiunea BINECUVÂNTAŢI ANIMALELE ŞI COPIII! în cadrul căreia au fost invitaţi reprezentanţi ai Asociaţiilor de protecţie a animalelor, medici veterinari, iubitori de animale şi a militat, ulterior, constant pentru sterilizarea şi reteritorializarea căţeilor făra stapân. In viziunea sa, sterilizarea la nivel masiv, national, este singura modalitate care duce la disparitia cainilor strazii. Ruxandra Lungu militeaza, de asemenea, pentru locuri de munca, preturi mici la intretinere si lumina, canalizare, siguranta cetateanului. Din 1992 creeaza locuri de munca si lucreaza in sistem privat, in productie. Este la baza profesor si jurist.

Votati Ruxandra Lungu !

Iata un articol revelator de pe blogul sau:

vineri, 25 mai 2012

CHIAR N-AM CUVINTE! DECAT CU PUNCTE...PUNCTE...INTERZISE MINORILOR!
La nervi nu trebuie sa vorbesti sau sa te apuci sa scrii pe blog sau altundeva. Astepti sa treaca si te exprimi dupa aceea. Mai ales daca ai o varsta, o experienta de viata si te mai crezi si politician(ca):))) Dar exista lucruri strigatoare la cer si minciuni imposibil de digerat:

"În primele patru luni ale acestui an, nu mai puţin de 5.836 de bucureşteni s-au prezentat la Centrul Antirabic al Institutului Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş”, din cauză că au fost muşcate de câinii comunitari. Coform unui material realizat de B365.ro, cele mai multe persoane au provenit din Sectorul 2, iar cei mai puţini pacienţi s-au înregistrat în sectorul 1. În medie, tratamentul pentru o plagă muşcată costă 2.000 lei, dar pacientul nu plăteşte nimic, banii provenind de la bugetul de stat. Astfel, numai în perioada 1 ianuarie - 30 aprilie, statul român a cheltuit peste 2,5 milioane euro pentru a trata muşcăturile câinilor de pe străzile Capitalei. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/maidanezii-din-bucuresti-au-saracit-bugetul-cu-2-5-mi... "

Sotul meu a fost muscat de un caine, i s-au facut 3 injectii si la revedere!
Tatal meu a fost muscat de un caine, i s-au facut 3 injectii, i-au dat cateva pansamente, un antibiotic si pa si pusi! Adica toate astea au costat 4.000 de lei? Autorii articolului sunt cretini sau dezinformati. Prefer a doua varianta. Achizitiile facute de conducerea spitalelor sunt umflate, de la vata, spirt, bandaje, seringi sau medicamente. Cum sa coste 3 vaccinuri si niste pansamente atatia bani? Stim ca exista cazuri grave, care necesita operatii costisitoare, dar noi toti platim asigurari de sanatate, nu? Si multi dintre noi nu beneficiaza de ele, Slava-Domnului! Banii nostri unde se duc, banditilor?

Mai multe detalii:

http://ruxandralungu.blogspot.ro/

Persoanele care doresc sa o sprijine in campanie o pot contacta la adresa de e-mail ruxandralungu2008@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740/088.313

pres. Marcela Pisla
1 iunie 2012