Dati o sansa sterilizarii in Romania. Ea nu s-a aplicat niciodata

Inainte de a spune ca "sterilizarea nu e buna", ca "nu scoate coltii maidanezilor", ca "s-a aplicat din 2004 si n-a dat roade" (presedintele Basescu in comunicat prezidential), trebuie sa spunem ca

STERILIZAREA CA METODA NU S-A APLICAT NICIODATA IN ROMANIA !

In 2004 s-a ratificat Conventia Europeana ca nu mai ai voie sa bati cainele si esti amendat daca nu-i dai mancare, nicidecum sterilizarea.

Noi nu avem cuvantul "sterilizare" in nici o lege ! Ea nu s-a aplicat national nicioadata!

Au sterilizat Bucurestiul si 10 orase, unde primarii au dat dovada de "bunavointa" extrema (ca in Bucuresti, cazul lui Oprescu) sau unde au avut bani ONG-urile (cazul Pitesti, unde a platit tot AULIM, iar primarul n-a dat un leu).

Atunci despre ce vorbim?
Cum putem vorbi ca nu a dat roade o metoda care nu a fost aplicata national?

In Bucuresti vin continuu puii aruncati din Voluntari, din Stefanesti. Si daca nu vin puii in boccea, vin cainii adulti aruncati, catre gropile de gunoi ale Bucurestiului. Nimeni n-a obligat Domnestiul sa castreze ! Despre ce vorbim?

Desi Pitestiul are cel mai mare adapost din lume si aduna zilnic de pe strazi, e plin de caini ! Toata lumea arunca puii in Pitesti ! ("ca e bine").

O catea fata in 7 generatii conform statisticilor veterinarilor, ea si puii ei, 4372 de caini (adica in 2-3 ani). Oricat ati omori, nu puteti omori cainii din curti. Nu puteti intra in proprietatea omului! Oricat ati omori, vor fi mereu hingheri platiti sa nu ia cainii de pe strazi!

Dar de ce sa apara acesti caini? Pentru ca vreti dv? Cati copii muscati mai vreti sa aveti? Fiecare leu din salariul bancestilor il platiti in copii muscati. Caci nu vreti sa aveti nici specialisti buni si disperati (ACESTA ESTE TERMENUL) sa rezolve, nici sa aveti, nici sa nu aveti, nici dv nu stiti ce vreti!

STERILIZAREA ESTE SINGURA METODA CARE NE SCAPA DE CAINI ! Si daca se aplica la nivel national, nu local.
Oameni buni, unde vreti sa ajungeti? In 2030 cu caini?

Pai daca eutanasia s-a aplicat si n-a dat roade (decat c-a cheltuit primaria Slatina 200 euro pe eutanasia unui caine), si daca sterilizarea nu s-a aplicat, de ce nu ii dam o sansa??

Comunicat al Asociatiei "Cutu, cutu"
10.09.2013