Campania pentru miei

Banner 1 miei banner-romania-protejeaza-240x400 IMG_1383 IMG_1384 IMG_1385 28 april 2013, foto 1

Ieri si azi, 27 si 28 aprilie 2013, au fost primele zile de campanie in favoarea mieilor, invitand pe toata lumea la cumpatare, spiritualizare si compasiune fata de miei, Pastele fiind mai degraba un prilej de a sarbatori Invierea Domnului decat de a manca.

Am impartit fluturasi la Unirii, aripa dinspre Splaiul Independentei, si multi dintre trecatori s-au aratat uimiti de aceasta actiune. Multi au fost de-a dreptul bucurosi, spunandu-ne ca si ei gandesc la fel ca noi si ca ar trebui ca mesajul sa ajunga la cat mai multa lume.

Doua doamne in varsta, femei obisnuite, de 70, respectiv de 80 ani, care nu se cunosteau, au spus “ca ele nu mananca deloc carne”, “ca au locuit in Vitan langa targul de miei si au vazut ca oile sufera foarte mult atunci cand vad mieii luati de langa ele si omorati in fata lor, fiind apoi pusi in carlige la scurgere si taiere” si ca “usurinta cu care omoram animale se reflecta si in numarul de crime si usurinta cu care se omoara oamenii intre ei”.

Cu acest prilej amintim ca saptamana aceasta dl. Marinescu a avut si dumnealui la targul de miei mentionat o actiune impreuna cu autoritatile, iubitorii de animale si mass-media, invitand parintii sa nu mai vina cu copii la abator, caci sunt expusi unor imagini foarte crude. Nicaieri in lume, precizeaza presedintele ANSVSA, nu exista targuri de miei, acesta fiind un compromis, pentru ca mieii sa nu mai fie sacrificati pe marginea drumului.

Toti cei impresionati de soarta mieilor ii pot ajuta.
Orice actiune este binevenita:

-puteti transmite mai departe, on-line, mesajul atasat, respectiv flyerul “Aleg un Paste fara cruzime”
-puteti sa-l printati, sa-l xeroxati si sa-l oferiti colegilor, prietenilor si familiei.
-este nevoie de prezenta dv la cortul de campanie si va invitam in zilele urmatoare, luni si marti, intre orele 9.30-14.30, sa ne ajutati sa impartim flyere.
- este nevoie de flyere xeroxate si la cortul de campanie, avand in vedere afluenta mare de trecatori in zona.

Va multumim.

Asoc. “Cutu, cutu”
Organizator Campanie Pascale Antonela, pascaleantonela@yahoo.com
pres. Marcela Pisla, 0766251158

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mai-multi-tineri-au-militat-imp...

28.04.2013

AtaşamentMărime
ALEG UN PASTE FARA CRUZIME- Flyer.doc39.5 KB