2% pentru actiuni de prevenire in protectia animalelor realizate prin Asociatia "Cutu, cutu"

2 lobby Onesti miting sterilizarea cainilor cu detinator flyer campanie sterilizare caini cu detinator miting 12 octombrie Ministerul Dezv. Regionale

2% pentru actiuni de prevenire in protectia animalelor realizate prin Asociatia "Cutu, cutu"

Devizul nostru este "ACTIONAM INAINTE CA ANIMALELE SA AJUNGA IN PERICOL" si cuvantul "PREVENTIE" este pentru noi plin de sens. Si anul acesta dorim sa realizam multe campanii, actiuni si proiecte de responsabilizare, in directia:

-sterilizarii cainilor cu detinator. (Ne preocupam sa convingem cat mai multi proprietari sa sterilizeze si cat mai multe primarii, in special rurale, sa ofere finantare pentru sterilizarea lor gratuita de catre proprietari, in baza Legii 258/2013, art. 13 b) si a HG 1059/2013 art. 41),
-pisicilor cu si fara detinator,
- ingrijirii cailor,
-pentru animalele destinate consumului,
-animalelor de pe ariile defrisate
-mediului protejat corespunzator, vazut ca o casa a animalelor
-proiectelor legislative

Dorim sa asiguram ,,necesarul de preventie,, si acesta este unicitatea noastra.
Noi toti cei care venim in contact cu animalele putem fi cu un pas inaintea dezastrelor. Animalelor nu trebuie sa li se intample nimic rau. Caci dezastrele, daca se produc, pot fi foarte greu combatute (cu foarte multi bani, cu foarte mult timp, cu foarte multe resurse umane, care adeseori nu exista, animalele putand scapa cu sechele sau cel mai rau, putand muri).

Proiectele noastre pot fi consultate. Mai este necesara doar finantarea lor pentru a le implementa. Vom realiza mitinguri, targuri, lobby la institutii, salvari de animale, sterilizari, adoptii, vom asigura consiliere, colaborare cu organizatiile si cu salvatorii de animale si multe altele.

Va multumim pentru sustinerea cu 2%!

Datele de completat pe formularele 230 si 200 sunt:
Asociatia ,,Cutu, cutu,,
CUI 15215652
Cont RO05CECEB60043RON0431708, Ag. Sala Palatului

AttachmentSize
D230_OPANAF_3695_2016.pdf339.85 KB