Un nou protest-11 aprilie 2011 (XII)

3a. 44. 4a. 8a. 9a. 10a. 11a. 12a. 13a. 14a. 15a. 16a. 18a. 19a. 31a. 32a. 33a. 35a. 40a. 41a. 42a. 17a. 22 23 24

11.04.2011

Astazi proiectul de lege nu a fost pus pe ordinea de zi. A fost introdus pe listele suplimentare. Pentru ca nu a fost timp suficient pentru discutarea sa, s-a amanat.

La pichetare au participat persoane venite din toata tara, voluntari, protectori de zona si ONG-uri, personalitati precum printesa Maya de Hohentollern, Marius Marinescu, av. Paula Iacob, Constantin Bebe Ivanovici, Cosette Marinescu. Mesajele pancartelor cereau "STERILIZARE-RETURNARE" si "STERILIZAREA CAINILOR CU STAPAN". Deputati favorabili sterilizarii, precum d-l Tudor Ciuhodaru (medic), au coborat cateva minute si au vorbit la microfon despre necesitatea de a promova viata si solutiile cele mai eficiente in gestionarea cainilor.

In replica, mesajul clar al iubitorilor de animale pentru deputatii care au votat in Comisia pentru Administratie Publica eutanasia a fost: "VA VOM EUTANASIA LA VOT".

Deputatii favorabili eutanasiei au fost prompt "amendati" de catre iubitorii de animale, atat prin mesajele transmise vocal cat si prin pancartele purtate, cu pozele si numele lor, spre a-i cunoaste toata tara: sulfina Barbu (PDL), Aurel Vladoiu (PSD), Antonella Marinescu (PSD), Apostolache Mihai Cristian (PDL), Bobes Marin (PDL), Cantaragiu Bogdan (PDL), Edler Andras Gyorgy (UDMR), Zanfir Iorgus (PDL), Stoica Mihaela (PDL), Macaleti Costica (PSD), Ratoi Neculai (PSD), Soporan Vasile Filip (indep), Stan Nicolae (indep), Stefan Pirpiliu (PDL), Zamfirescu Sorin Stefan (PDL) si, nu in ultimul rand, prefectul Atanasoaie.

In fata au tronat lumanari si coroane pe care scria: "DE LA COMISIA DE ADMINISTRATIE PUBLICA PENTRU CAINI"

Marcela Pisla