Simultaneitate. Cineva a sunat la asociatie ca a gasit un caine lup langa casa si altcineva a ppstat la noi pe site ca pierdut un caine lup, in aceeasi zi. Era acelasi si i-am pus in legatura.

Simultaneitate. Cineva m-a sunat c-a gasit un caine lup si altcineva scria in acelasi timp pe site-ul asociatiei asociatiei, c-a pierdut un lup. Acelasi. Nu stiam, dar i-am pus in legatura, pentru orice eventualitate.

Astazi dupa amiaza m-a sunat cineva o fata care spunea ca "in zona casei sale este un caine lup negru cu maro, probabil, pierdut de cineva. Si ce trebuie sa faca". I-am zis sa ii faca mai multe poze si o postare si sa imi dea si mie linkul pentru a-i da share. Peste putin timp am intrat pe site-ul "Cutu, cutu". M-am gandit sa dau ok-ul la anunturile in asteptare de aici, cu animale pierdute ori gasite si spre adoptie.
"-Ia uite, un lup!"am zis. ....Poate ca e acelasi. Ar fi minunat. Coincidenta ar fi totusi prea mare. " insa am pus gasitorul si pierzatorul in legatura. Le-am dat sms la fiecare. Seara avut o surpriza uriasa: EL ERA!! A gasi in Bucuresti un caine pierdut, e ca si cum ai gasi "acul in carul de fan". Am inteles ca de data aceasta distanta dintre proprietari era cam de 500 m. De inca 2 ori mi s-a mai intamplat la fel, ultima data, acum vreo 4 ani.

https://www.facebook.com/groups/1668751706772031/permalink/2757860507861...

http://www.cutu-cutu.ro/content/pierdut-c%C3%A2ine-lup-zona-prelungire-g...
Pres. Marcela Pisla
16.03.2021