Scrisoare de mulțumire către Expodom

build-quickly

Mulțumim pentru donația de cort.

Am acceptat cu bucurie donația venită din partea companiei Expodom.ro, care ne-a oferit un cort pliabil 3x3m.

Ne ocupam constant de ,,schimbarea mentalitatii,, oamenilor fata de animale. "Prevenire" este cuvantul de ordine. Intelegem prin el informarea continua a celor care au sau care sunt înconjurați de animale.
Ne dorim să ajungem la urechile a cât mai multe persoane! Nu este usor, căci nu suntem un for public. "Un om informat face cat 10", spune un vechi proverb. Informati, vom fi mai puternici, iar numarul cruzimilor va fi mai mic. Dorim ca cei care dețin animale să cunoască elemente de bunăstare și să nu le mai abandoneze, să nu le mai lase să se înmulțească necontrolat si nu mai fie agresivi cu ele.

Un loc important unde putem disemina aceste informații pentru noi il reprezintă expozițiile în aer liber, targurile. Asa cum sunt și PetExpo, Petfest sau propriile noastre târguri de adopție si informare realizate în parcuri. In ultimii doi ani am beneficiat de susținerea ASPA, care ne-a pus cu amabilitate corturile sale profesionale la dispozitie tuturor ONG-urilor, la mai multe targuri. Însă, au fost ani de-a lungul timpului în care am avut nevoie mare de corturi. Căci vremea rea a dus adeseori la deteriorarea cortului în care ne desfasuram acțiunea (în special prin îndoirea scheletului metalic), punand-o sub semnul întrebării. Am fost nevoiți să achiziționăm cu alti bani, alte corturi, ,,din mers,,. Ultimul cort pe care l-am achiziționat este, de asemenea, si el ,,atins,, de vânt la un picior (este îndoit, cu toate eforturile noastre de ancorare), ceea ce va antrena repede slăbirea întregii structuri metalice și înlocuirea sa. De aceea, consideram ca un cort este intotdeauna binevenit! Chiar două! Si pentru noi, si pentru colegii de la alte organizații. Am văzut de exemplu momente când cortul colegilor a fost pur si simplu culcat la pământ de vânt. Protecția animalelor nu își permite achizitionarea celor mai rezistente si mai scumpe piese.

Mulțumită pavilionului expozițional cu ridicare rapida donat de Expodom.ro vom fi la adăpost, inclusiv pe vreme rea, atunci când vom mai desfășura acțiuni in aer liber si cand poate va trebui să ne descurcăm prin forte proprii, cu pavilion propriu.

Pentru ca educatia si comunicarea par a fi raspunsul la toate, ne dorim să participăm și în continuare la târguri si expoziții în aer liber, să ne intalnim cu persoane avizate, cu preocupari comune, cu care să împărtășim experienta, dar și cu persoane care cauta să se informeze de la specialiști, ori chiar să adopte animale.

Ne veți găsi de acum înainte și la pavilionul pliabil de 3x3m , pentru care vă mulțumim, Expodom.ro!

Presedinte Marcela Pisla

13.12.2019