PICHETARE PENTRU STERILIZARE-COMUNICAT (VI)

Fanii Michael Jackson sustin sterilizarea Initiatorii plangerii penale Iubitorii-de-animale-au-pichetat-Parlamentul Marius Marinescu si Monica Davidescu. Michael Jackson iubea animalele si copii Romanii doresc sterilizarea. 55. 47. 28. 1. 4. 5. 6. 8. 12. 13. 16. 19. 22. 23. 24. 26. 32. 28. 36. 37. 38. 18. 39. 45. 30. 52. 53. 54. 58. 60. 61.

15.09.2009

Organizatiile pentru protectia animalelor si iubitorii de animale din toata tara au pichetat Parlamentul astazi,15 septembrie 2009, in Parcul Izvor, pentru punerea in discutiei a proiectului de lege privind ANIMALELE STRAZII la Comisia de Administratie Publica a Camerei Deputatilor, proiect care asteapta in sertarele deputatilor de 2 ani. Legea prevede OBLIGATIVITATEA STERILIZARII de catre toate primariile si CREAREA DE ADAPOSTURI pentru aceste animale.
Legea este singurul instrument care poate duce la DISPARITIA lor.
La actiune au participat domnul Marius Marinescu, initiatorul legii, prim vicepresedinte si purtator de cuvant al PRM, Codrin Stefanescu, vicepresedinte PRM, actrita Monica Davidescu si interpreta de muzica populara Valeria Arnautu. De asemenea, au participat membrii ai Fan clubului Michael Jackson, dorind sa promoveze mesajul artistului care iubea animalele si copiii.
Au venit organizatii din Bucuresti, Targu Jiu, Braila, Pitesti, Onesti, Campina si Ploiesti. Acestea au reliefat importanta sterilizarii in toate localitatile si dimensiunea grava a abandonului puilor din proprietate private pe domeniul public.
La final, Marius Marinescu, Codrin Stefanescu si Asociatia “Cutu, cutu” , in calitate de initiatori, precum si alte organizatii, au semnat PLANGERILE PENALE impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase si a presedintelui Comisiei pentru Administratie Publica, Sulfina Barbu, conform Codului penal, pentru savarsirea infractiunii de abuzz in serviciu si pentru blocarea legii. Plangerile au fost depuse la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu numerele de inregistrare 20.492 si 20.494.
http://www.primatv.ro/stiri-focus/protest-cu-colti.html