Campania de informare "Sterilizeaza. Stop abandonului"

TNR_4707.

17.09.2009
Desfasurata sub forma de 6 spoturi tv, 3 spoturi radio si afise, campania de informare "Sterilizeaza. Stop abandonului" propune intregii populatii sa-si sterilizeze cainele si inca unul de pe strada.

Exista o stransa legatura intre cainii cu stapana si cei de pe strada, si anume ca foarte multi pui sunt aruncati la nastere pe strada: la tomberoane, langa blocuri, la marginea orasului, in padure.

Campania are ca protagonisti actorii Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, avocat Paula Iacob, Marius Marinescu-initiatorul legii de protectie a animalelor.

Initiatorii campaniei sunt Casa de Productie “Art Seven”, actrita Monica Davidescu si Asociatia pentru protectia animalelor “Cutu, cutu”. Miercuri, 9 septembrie 2009, a avut loc lansarea in incinta Teatrului Metropolis.

Consiliul National al Audiovizualului-CNA apreciaza ca spoturile campaniei “Sterilizeaza. Stop abandonului” pot fi difuzate in regim de campanie non-comerciala prin intermediul posturilor de radio si televiziune.

Cu acest prilej va solicitam DIFUZAREA GRATUITA a spoturilor si printurilor, ca mesaje educative si sociale.

DOWNLOAD POSTERE:
http://dl.transfer.ro/postere_A3-0e16adc59.rar (format A 3)

http://dl.transfer.ro/postereA4-3e887b285.rar (format A 4)
http://rapidshare.com/files/282184659/postereA4.rar

DOWNLOAD SPOTURI TV:
http://dl.transfer.ro/reclame_tv-e371b8cf6.rar

DOWNLOAD SPOTURI RADIO:
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-86dfc3545e5ecaab4.zip