Astazi 10.09.2014, s-a votat eutanasia

SAM_0464 SAM_0465 SAM_0473 1209386_506513662769359_981447642_n

Dupa o "gestatie" nepermis de lunga, 2007-2013, din proiectul legislativ al sterilizarii, astazi s-a nascut un monstru: eutanasia. Oamenii s-au dovedit "o haita" mult mai agresiva decat cainii. Ei vor sa fie "numai ei", ei, oamenii pe pamant. Specia suprema. Si cu Dumnezeu (eventual; trei zile la Pasti).

Un copil a fost transformat in arma de atac. Cu siguranta, el nu ar fi dorit moartea cainilor. Copiii iubesc animalele. Cei care se folosesc de acest caz tocmai pregatesc noi si noi "muscaturi", si, Doamne fereste, oameni morti. Toata lumea din protectia animalelor vorbeste despre conspiratia mortii.

O catea fata 4372 de caini in 7 generatii, ea si puii ei, stiu veterinarii. Cine va prinde atatia caini? Ce vom face la tara, unde nu avem adaposturi unde sa ducem cainii prinsi si sa-i eutanasiem? Ce vom face in oraselele unde nu avem adaposturi unde sa ducem cainii prinsi si sa-i eutanasiem? Ce vom face cu puii aruncati de proprietari? Ce vom face cu adultii aruncati de proprietari ? Ce vom face cu cainii pentru care se da "spaga" la hingheri? Ce vom face cu cainii care stau ascunsi cand vin hingherii? Ce vom face cu banii nostri? Noi, contribuabilii,am platit 9 milioane euro numai in Bucuresti intre 2001-2008 sa eutanasiem cainii, masura care s-a dovedit ineficienta si trista. Tocmai ne-am intors in Evul Mediu. Buna seara. Majoritatea romanilor cere moarte, iar noi, oamenii echilibrati si buni, suntem la mana lor.

"USL, nu uita, asta este crima ta" au strigat iubitorii de animale aflati la mitingul din parcul Izvor, prezenti in fata Parlamentului.

"Este o falsa solutie, aceea a eutanasierii in masa. Ea este luata sub imperiul emotiei de moment", a declarat deputatul Remus Cernea de la microfonul plenului Camerei Deputatilor.

"Acesti caini vor dispararea prin eutanasie in 5 ani" declara mass-media. Prin sterilizare, ei ar disparea in 2-3 ani.

pres. Marcela Pisla

Reflectare mass-media:
http://stirileprotv.ro/stiri/social/sistemul-prin-care-vor-fi-infiati-ma...
http://www.realitatea.net/reprezentantii-ong-urilor-le-au-intors-spatele...
http://www.realitatea.net/ong-urile-dupa-adoptarea-legii-eutanasierii-ca...
http://www.realitatea.net/momente-cumplite-pentru-paula-seling-nu-aveti-...

10 septembrie 2013